مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروشنده میوه خشک پسته

آنچه در این مقاله می خوانید...

روش های خشک کردن پستهخواص خارق العاده میوه خشک پسته عرضه کننده میوه خشک پسته

پسته یکی از میوه های خشکی است که در بازار کشورمان به وفور یافت می شود و این موضوع به سبب وجود باغها و درختان متعدد پسته ای است که در ایران مورد کشت و بهره برداری قرار می گیرند و مردم بسیاری از شهرهای ایران به خوبی از خواص این میوه با ارزش اطلاع داشته و به همین سبب به فروشنده میوه خشک پسته مراجعه کرده و با خرید این محصول سلامتی را برای جسم و جان خود به ارمغان بیاورند.فروشنده میوه خشک پسته

روش های خشک کردن پسته

روش های خشک کردن پستهپسته مانند بسیاری دیگر از میوه های خشکی که در کشورمان یافت می شوند، به دو روش سنتی و صنعتی خشک شده و به بازار ارائه می گردد.
در روش سنتی، خشک کردن پسته با استفاده از نور آفتاب صورت می گیرد؛ در این روش ابتدا پسته ها را با توجه به باز یا بسته بودن آن به شکلی جداگانه در یک محوطه ی بزرگ و تمیز پهن می کنند و البته این عمل باید به صورتی باشد که محصولات روی هم انباشته نشود و تا حد امکان به شکل تک لایه در معرض آفتاب قرار بگیرند. البته این آخرین مرحله ی خشک کردن پسته نیست و باید پس از پهن کردن آن، پسته ها را چند بار زیر و رو نمود تا از خشک شدن همه ی آن ها اطمینان حاصل شود. از نکاتی که باید مدنظر قرار داد و نسبت به آن حساس بود، مسئله ی حفاظت از آنها در برابر باران است و همچنین توجه به بهداشت و عدم آلوده شدن آن با گرد و خاک که امری ضروری ست.
دومین روش استفاده از دستگاه های خشک کن در کارخانجات و تولیدی های بزرگ است که روش صنعتی خشک کردن پسته می باشد. در این شیوه پسته ها پس از جداسازی بر اساس نوع آن، داخل دستگاه ریخته شده و در یک یا دو مرحله، رطوبت آن کاهش یافته و به زیر ده درصد می رسد و سپس آماده برای بسته بندی و ارائه به بازار می گردد. 

خواص خارق العاده میوه خشک پسته

خواص خارق العاده میوه خشک پسته	آجیل یکی از تنقلات مورد استفاده ما ایرانیان است که محصولات متفاوتی را از جمله انواع میوه های خشک مانند بادام و پسته را در خود جای داده است. پسته به عنوان یکی از اعضای آجیل، از ویژگی ها و مشخصات خارق العاده ای برخوردار است. وجود منابع ارزشمند غذایی، ویتامین های مورد نیاز بدن و چربی های طبیعی و اصیل از یک سو و طعم عالی و دوست داشتنی آن از سویی دیگر، میوه خشک پسته را در ردیف مفیدترین منابع غذایی قرار داده است.
برای آشنایی بیشتر با خواص پسته به موارد زیر اشاره می کنیم:

  • پسته حاوی مقادیر فراوانی از پروتئین می باشد که برای رشد و سلامت بدن ضروری ست و عضلات را قدرتمند نموده و همچنین برای جوان سازی پوست صورت بسیار مفید و موثر است.
  • آهن موجود در پسته می تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین و برای رفع کم خونی موثر باشد، به همین سبب پزشکان همواره به کسانی که از بیماری کم خونی رنج می برند تاکید می کنند که حتماً در برنامه غذایی روزانه خود از پسته استفاده نمایند.
  • پسته خشک شده درون خود مقادیر فراوانی از آنتی اکسیدان دارد و این ماده با رادیکال های آزادی که ممکن است در خون وجود داشته باشند مبارزه کرده و آن ها را خنثی نموده و از بروز بیماری هایی مانند سرطان و ناراحتی های قلبی جلوگیری به عمل می آورد.
  • پسته نیز مانند سایر میوه ها منبع غنی از فیبر است و این ماده نه تنها به هضم غذا کمک کرده و باعث ارتقای سلامت دستگاه گوارش می شود، بلکه برای کاهش وزن و افرادی که در رژیم های غذایی به سر می برند نیز بسیار مفید و موثر است.
  • پسته می تواند سطح ایمنی بدن را بالا برده و بدن را در برابر بسیاری از بیماری ها مقاوم نماید؛ این امر بدلیل وجود مقادیر فراوانی از ویتامین ب ۶ در این محصول است.
  • امگا ۳ موجود در مغز پسته هوش نوزادان و کودکان را ارتقا می بخشد و عناصر موجود در آن در استحکام استخوان و عضلات بدن آنها نقش بسزایی دارد.
  • برای پوست و مو مفید می باشد و استفاده از آن در فواصل مشخصی از روز سطح سلامت پوست و مو را افزایش می دهد.

عرضه کننده میوه خشک پسته

عرضه کننده میوه خشک پستهایران و آمریکا دو کشور صاحب نام به عنوان عرضه کننده میوه خشک به بازارهای جهانی در صدر فهرست تولیدکنندگان پسته قرار دارند. این دو کشور بیش از نیمی از نیاز جهان به پسته را تامین می نمایند؛ این امر پسته را به عنوان محصولی عالی برای تجارت در کشور مورد توجه قرار داده است؛ به طوری که هرگاه سخن از محصولات مناسب جهت صادرات غیر نفتی در کشور به میان می آید، نام پسته در میان محصولات دیگر همچنان می درخشد.
استان کرمان  شهرهای رفسنجان، سیرجان و زرند را به عنوان مراکز مهم تولید پسته به جهان معرفی نموده است. همچنین خراسان های رضوی و جنوبی، سمنان، یزد، مرکزی و قزوین، مهم ترین شهرهای تولید کننده و عرضه کننده میوه خشک پسته در ایران می باشند.
شایان ذکر است که پسته ای که در کشورمان تولید و عرضه می شود انواع مختلفی دارد که پسته اکبری از معروفترین آنهاست. به غیر از آن، پسته فندقی، کله قوچی، بادامی، احمد آقایی و بیش از ۸۰ گونه ی در کشور ما پرورش می یابد.
ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که در زمان های نه چندان دور، قیمت بالای پسته خشک این محصول را به عنوان ماده ای لوکس که تنها قشر پر درآمد می توانند از آن برخوردار باشند مطرح نموده بود؛ اما این روزها با آگاهی از تمامی خواص با ارزش و شگفتی های فراوانی که در پسته وجود دارد، مصرف آن نسبت به قبل بیشتر شده است.
در نهایت باید به این نکته اشاره کنیم که با وجود این که میوه های خشک شده ای مانند پسته، به سبب عدم رطوبت، از مدت زمان ماندگاری بالایی برخوردار هستند، اما با این حال برای نگهداری پسته توصیه می شود که آن را در محیط هایی با دمای پایین و بدون رطوبت قرار دهید تا از رشد انواع قارچها و آفتها جلوگیری به عمل آید. البته حفظ اصول برداشت محصول از جمله زمان مناسب برداشت و نیز فراوری و پوست گیری و خشک کردن سریع آن بر افزایش عمر نگهداری آن تاثیر بسیار زیادی دارد.

مجید زهرایی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید