مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

عاملیت فروش میوه خشک خرمالو

آنچه در این مقاله می خوانید...

همه چیز درباره خرمالو چگونگی خشک کردن خرمالوچه خرمالویی برای خشک کردن انتخاب کنیم؟ استقبال از میوه خشک خرمالو در بازار

خرمالو یکی از میوه های شیرین و خوشمزه ای ست که معمولاً در روزهای سرد پاییز در دسترس ما قرار دارد و می تواند به عنوان یک تأمین کننده بسیار عالی برای انرژی مطرح شود؛ در ایران این میوه نه تنها به صورت تازه، بلکه به صورت برگه های خشک شده نیز به فروش می رسد و علاقمندان این میوه محبوب می توانند در سایر فصل های سال میوه خشک خرمالو را تهیه کرده و از تمامی خواص موجود در آن برخوردار شوند.

عاملیت فروش میوه خشک خرمالو

همه چیز درباره خرمالو

همه چیز درباره خرمالو	خرمالو یکی از میوه های شرقی ست که هزاران سال است توسط انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد، در زبان یونانی به آن “دیوسپیر” می گفتند که به معنی غذای خدایان بود و این موضوع به سبب تمای خواص شگفت انگیزی ست که درون خرمالو وجود دارد، رنگ این میوه زرد متمایل به نارنجی ست و این رنگ آن قدر زیباست که در نگاه اول، آن چیزی که توجه انسان را به خود جلب می کند رنگ نارنجی و شفاف این میوه با ارزش است و این رنگ نسبت به رسیدگی میوه ممکن است با تغییراتی مواجه شود، در واقع هر چقدر خرمالو رسیده تر می شود، رنگ آن نیز نارنجی تر و غلیط تر از قبل می شود.
خرمالو ارزش های غذایی فراوانی دارد، به عنوان مثال درون آن سرشار از ویتامین های A، B6 و C است، همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم نیز در آن به وفور یافت می شود؛ البته خرمالو نیز مانند سایر میوه ها فیبر فراوانی دارد و به همین سبب بهترین انتخاب برای سیستم گوارش انسان به شمار می رود، چرا که می تواند بسیاری از دردها و مشکلاتی که در معده و روده انسان وجود دارد را درمان نماید.

چگونگی خشک کردن خرمالو

چگونگی خشک کردن خرمالوخرمالو نیز مانند سایر میوه ها، فصل رسیدن محدودی دارد و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، دیگر شاهد وجود آن بر روی درختان و یا در بازار میوه نخواهیم بود؛ همین موضوع باعث شده که مردم از زمان های بسیار قدیم تا کنون رو به خشک کردن خرمالو آورده و آن را مانند سایر میوه ها به صورت برگه های نازک در آورده و در سایر روزهای سال مصرف نمایند.
برای خشک کردن خرمالو، ابتدا بهترین نوع آن را انتخاب کرده، به دقت شسته و آن را به اندازه های منظم و هماهنگی برش می زنند و سپس با استفاده از روش های سنتی و یا صنعتی آن را خشک می نمایند.
در این قسمت به برخی از این روش ها اشاره می کنیم:

  1. سنتی ترین روش خشک کرده میوه این است که آن ها را در یک پارچه تمیز قرار داده و در زیر نور آفتاب پهن می نمایند و برای این که بر روی آن ها حشرات و یا گرد و غباری ننشیند، روی آن را با یک توری نازک می پوشانند و فرصت می دهند که نور آفتاب تمامی رطوبت موجود در ورقه های خرمالو را خشک کرده و از بین ببرد.
  2. روش دوم این است که دانه های خرمالو را روی یک سینی و یا فویل آلومینیومی قرار داده و سپس آن را روی بخاری پهن می نمایند و صبر می کنند که خرمالو ها با استفاده از حرارت غیر مستقیم بخاری خشک و آماده شود.
  3. خشک کردن خرمالو از طریق فر نیز امکان پذیر می باشد، به صورتی که ورقه های این میوه شیرین و خوشمزه را به صورت منظم در فر قرار داده و سپس آن را روی دمایی بین ۹۵ تا ۱۰۰ درجه تنظیم کرده و پس از گذشت نهایتاً یک ساعت آن ها را از فر خارج می کنند.
  4. و اما روش آخر، شیوه ای ست که ما آن را خشک کردن خرمالو به روش صنعتی می نامیم؛ در این روش ورقه های خرمالو را که تعداد بسیار زیادی هستند، در دستگاه میوه خشک کن صنعتی قرار گرفته و با استفاده از دمای غیر مستقیم خشک شده و آماده مصرف شود.

چه خرمالویی برای خشک کردن انتخاب کنیم؟

چه خرمالویی برای خشک کردن انتخاب کنیم؟	شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که تمام خرمالو هایی که در جهان وجود دارند، به دو دسته مختلف تقسیم می شوند: خرمالو ژاپنی و خرمالو فویو. از جمله مهم ترین ویژگی هایی که این دو نوع خرمالو دارند این است که خرمالو ژاپنی دارای ساختار پهن و بزرگ تری می باشد و بسیار نرم است و در دهان به سرعت آب می شود؛ اما خرمالو فویو بافت سفتی دارد و زمان مصرف طعم گس مانند آن را در دهان احساس خواهید کرد.
با وجود این که در هنگام مصرف خرمالوی تازه، نوع ژاپنی آن را ترجیج می دهیم، اما خرمالوهای فویو برای خشک کردن مناسب تر هستند، چرا که به سبب دارا بودن بافت سفت  و منسجم، می توان آن ها را به راحتی تبدیل به ورقه های نازک نموده و به روش های مختلف خشک کرد.
البته هر چه خرمالوهای فویو رسیده تر و نارنجی تر باشند، پس از خشک شدن نیز دارای طعمی شیرین و خوشمزه خواهند بود، بنابراین انتخاب خرمالوی مناسب برای خشک کردن، یکی از مهم ترین اقدامات اولیه ای ست که باید انجام دهید.

استقبال از میوه خشک خرمالو در بازار

استقبال از میوه خشک خرمالو در بازارجای بسی خوشحالی ست که سال هاست شاهد استقبال میوه خشک توسط بسیاری از مردم کشورمان هستیم؛ آن ها به خوبی یاد گرفته اند که از این میوه های با ارزش در میان وعده های روزانه و یا به عنوان تنقلات استفاده کرده و از تمامی مواهب موجود در آن ها برخوردار شوند؛ خرمالو نیز میوه ای ست بسیار خوشمزه و طرفداران بی شماری دارد و خوشبختانه مردم کشورمان از میوه خشک خرمالو در بازار نیز بسیار استقبال کرده اند و آن را به صورت عمده و یا فله ای خریداری می نمایند.
فرایند خشک کردن این میوه به سبب این که با استفاده از حرارت غیر مستقیم انجام می شود، موجب شده است که بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی درون آن به خوبی حفظ شود و به سبب دارا بودن ویتامین هایی مانند A، B و C می تواند به تقویت بینایی کمک کرده و موجب بهبود عملکرد مغز شود.
همچنین این ورقه های خشک با ارزش تمامی انرژی و توانی که ما در طول روز به آن نیاز داریم را برای جسم ما فراهم کرده و موجب می شوند که تا پایان روز با توان و بنیه قوی به انجام امورات روزانه مشغول شده و کمتر خستگی را احساس کنیم. 

مجید زهرایی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید