مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

صادرات میوه خشک لبو با کیفیت

آنچه در این مقاله می خوانید...

همه چیز درباره لبو خشکنحوه خشک کردن لبو در خانهمشخصات میوه خشک لبو مرغوب مراکز پخش میوه خشک لبو

لبو یا همان چغندر از سبزیجات پرطرفدار و بسیار پرفروش در داخل کشور و بازارهای جهانی است. امروزه نمونه خشک شده آن نیز طرفداران زیادی پیدا کرده و بسیار پرمصرف است و همین امر باعث شده که افراد زیادی میوه خشک لبو را در بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنند.

نیاز بازار جهانی به انواع میوه های خشک مانند میوه خشک لبو باعث افزایش صادرات در چند سال اخیر شده است. میوه خشک لبو بسیار پرکاربرد است و در انواع غذاها، چایها، تهیه شربت و …کاربرد دارد و از لحاظ ارزش غذایی نیز سرشار از انواع ویتامین ها و مواد مغذی است.

صادرات میوه خشک لبو با کیفیت

همه چیز درباره لبو خشک

همه چیز درباره لبو خشکچغندر در رنگهای چغندر سفید، طلایی و قرمز در طبیعت یافت می شود که به دو صورت خام و پخته مصرف می شود. لبو یا همان چغندر قرمز از خانواده چغندر است، فقط رنگ آن قرمز است و دارای طبیعتی معتدل است و یک منبع بسیار غنی از انواع ویتامینها و مواد معدنی به شرح زیر است:

فولات، منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین های گروه ب، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، سلنیوم و بسیاری از مواد معدنی دیگر در این میوه وجود دارد که باعث پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها می شود.

لبو خشک شده نیز تمام ویتامین ها و خواص درمانی این میوه را به طور کامل و در حجم کم تر دارد. مصرف مقدار کمی از نمونه خشک شده این میوه با حجم دو برابری میوه تازه لبو برابری می کند. از لبو خشک شده در تهیه انواع غذاهای خورشتی و آش ها برای دادن رنگ و طعم آن، در تهیه شربت و حتی از دم کرده ی آن نیز به عنوان چای استفاده می کنند که خواص بسیار بالایی دارد.

کسانی که به پوست و موی خود اهمیت می دهند، مصرف لبو خشک شده به صورت چای دم کرده بسیار پر خاصیت است و تمام فواید و ویتامین های آب لبوی تازه را دارد. چون به میوه چغندر یا همان لبو در تمام فصل های سال دسترسی نداریم، نمونه خشک شده  آن برای دوست داران این میوه بسیار پرکاربرد است و در دمای معمولی می توانند به مدت طولانی نگه داری کنند.

نحوه خشک کردن لبو در خانه

نحوه خشک کردن لبو در خانه لبو در فصل پاییز برداشت می شود و معمولا نمونه  تازه آن در اواخر پاییز و اوایل تابستان در بازار به صورت انبوه وجود دارد. در ماه های دیگر سال برای استفاده از این سبزی، نمونه های خشک شده آن در خشکبار و فروشگاه های عرضه مواد غذایی وجود دارد که در سال های اخیر بسیار پرطرفدار بوده است.

برای تهیه نمونه های خشک شده هم می توان از بازار و مراکز معتبر این محصول را خریداری کرد و هم در خانه به راحتی می توان لبو خشک شده تهیه و مصرف کرد.

در خانه با استفاده از فر می توان چغندر قرمز و یا لبو را خشک کرد. ابتدا چغندر را تمیز کرده و در اندازه های دلخواه و در یک اندازه برش می زنند تا همه ی قسمتهای آن به یک اندازه خشک شود. در سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشیده شده است می چینند و داخل فر با درجه ۵۰ تا ۷۰ قرار می دهند. دمای فر نباید بسیار بالا باشد، چون هدف ما خشک کردن لبو است. بعد به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت حلقه های چغندر در داخل فر باقی می ماند تا کاملا رطوبت آنها گرفته شده و خشک شود.

در طی مدت زمانی که چغندر داخل فر است باید حلقه های آن را کنترل و جابه جا کرد تا همه قسمت های آن به یک اندازه خشک شوند. بعضی از افراد قبل از گذاشتن حلقه های لبو داخل فر به آن شکر هم می زنند که باعث شیرین شدن آن و افزایش قند مصنوعی می شود که برای همه توصیه نمی شود.

مشخصات میوه خشک لبو مرغوب

مشخصات میوه خشک لبو مرغوب	میوه خشک در انواع مختلفی در بازار وجود دارد. میوه خشک لبو نیز به همین صورت است و موقع خرید آن در مغازه های خشکبار با تنوع کیفیتی و قیمتی آن روبرو می شویم. هدف همه موقع خرید، تهیه میوه خشک مرغوب با قیمت مناسب است. 

لبو خشک شده نیز در بازار با تنوع بالایی عرضه می شود تا مشتری بتواند با توجه به نیاز و توان خود کالا را خریداری کند. کسانی که کیفیت لبو خشک برای آنها اهمیت دارد موقع تهیه میوه خشک لبو مرغوب باید علاوه بر اینکه محصول را از مراکز معتبر خریداری می کنند، باید چند نکته را هم در نظر داشته باشند تا با مشکل مواجه نشوند.

لبو خشک شده باید تا حد امکان ظاهری طبیعی داشته باشد، یعنی رنگ و بوی میوه تازه در آن احساس شود. میوه های خشکی که بیش از حد رطوبت خود را از دست دهند حالت سفت و سختی را دارند و مصرف آن بسیار سخت است و نمونه هایی نیز که ظاهری بیش از حد زیبا داشته باشند، در فرآیند خشک کردن آنها از مواد شیمیایی استفاده شده است که مصرف آنها در دراز مدت برای بدن مضر است.

طعم میوه خشک لبو باید طعم خود میوه را بدهد که آن نیازمند طعم کردن میوه موقع خرید است. در صورتی که میوه خشک شده طعم تند و یا تلخی بدهد، نشان دهنده استفاده از میوه های بی کیفیت و خراب برای تهیه میوه خشک بوده است.

خشک کردن لبو به صورت ساده و بدون آغشته کردن به هیچ طعم دهنده ای باعث می شود که ارزش غذایی آن بیشتر باشد و  همان خواص درمانی چغندر قرمز را به طور کامل در نمونه خشک شده آن پیدا کرد.

مراکز پخش میوه خشک لبو

مراکز پخش میوه خشک لبوچغندر گیاهی است که تقریبا خود را با هر نوع آب و هوایی وقف می دهد اما بهترین نوع آب و هوا برای آن، دمای متوسط با رطوبت بالاست. در ایران شهر اصفهان حجم زیادی از چغندر قرمز را هر ساله برداشت می کند. علاوه بر سبزی چغندر قرمز که در بازار عرضه می شود، آب چغندر، میوه خشک شده آن و حالت پخته شده با شیره انواع میوه ها در بازار عرضه می شود.

تولید کننده های چغندر قرمز موقع برداشت این محصول، حجم زیادی از آن را برای تهیه میوه خشک شده و یا گرفتن آب آن روانه کارگاه ها و کارخانه های تولیدی می کنند. در فصل هایی که چغندر قرمز برداشت نمی شود و در دسترس نیست، نمونه خشک شده آن بسیار پر کاربرد است و در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها استفاده دارد.

مراکز پخش میوه خشک لبو در سراسر کشور در انواع و مدل های مختلف این میوه را عرضه می کنند. تنوع در کیفیت و قیمت کالا باعث می شود که مشتری با توجه به نیاز و توان خود راحت تر خرید کند.مغازه های پخش مواد غذایی و خشکبارها، هر سال حجم زیادی از لبو خشک شده را به صورت عمده خریداری می کنند تا بتوانند محصولی با کیفیت بالا و قیمت مناسب خریداری کرده و با حاشیه سود خوب به دست مصرف کننده ها برسانند.

مجید زهرایی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید