مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

ارزان قیمت ترین میوه خشک انحمادی

آنچه در این مقاله می خوانید...

چگونگی انجماد میوه خشک مراحل انجماد میوه خشکمیوه خشک انجمادی آماده میوه خشک انجمادی ارزان قیمت

میوه خشک از محصولات پر طرفدار و محبوبی است که بازار فروش خوبی داشته و تجارت آن بسیار پر سود است. میوه خشک به روش های مختلفی از جمله خشک کردن در آفتاب یا توسط تجهیزات پیشرفته تهیه می شود که یکی از بروز ترین روش ها خشک کردن انجمادی است. خریداران برای تهیه ارزان قیمت ترین میوه خشک انجمادی می توانند به مراکز عرضه و پخش اینترنتی این محصول مراجعه کنند.

ارزان قیمت ترین میوه خشک انحمادی

چگونگی انجماد میوه خشک

چگونگی انجماد میوه خشک

خشک کردن میوه از دیر باز به منظور افزایش مدت نگهداری میوه و استفاده طولانی مدت از آن بین مردم مرسوم بوده است و روش های مختلفی برای این امر امتحان شده اند که بهترین راه در حال حاضر برای خشک کردن و در عین حال حفظ خواص میوه ها، خشک کردن انجمادی است.

اهمیت میوه خشک زمانی روشن می شود که در فصلی از سال قرار دارید و دلتان میوه فصل دیگری را می خواهد و نمونه تازه آن یا در بازار موجود نیست و یا اگر هم موجود باشد به قیمت های باور نکردنی عرضه می شود و هر کسی قدرت خرید آن را ندارد، در این گونه مواقع خرید نمونه خشک شده آن بسیار ارزان تر و مقرون به صرفه تر خواهد بود و به سادگی می توانید آن را تهیه کرده و از مصرف آن لذت ببرید.

در مسافرت هایی که برای نگهداری میوه تازه تجهیزات لازم در دسترس ندارید، این محصول به شما کمک می کند که طعم لذت بخش میوه را بچشید و از در عین حال از خواص آن هم بهره مند شوید.

میوه خشک از جمله تنقلات سالمی است که مصرف آن محدودیت سنی نداشته و برای همه گروه های سنی مفید است.

چگونگی انجماد میوه خشک به این ترتیب است که میوه ها را در سه مرحله خشک می کنند. مرحله اول شامل انجماد اولیه میوه هاست، مرحله دوم خشک کردن اولیه است که به روش تصعید در خلاء انجام می شود و در نهایت مرحله خشک کردن ثانویه که با تبخیر در شرایط خلاء این فرایند پایان می پذیرد.

خرید عمده میوه خشک انجمادی برای فروشندگانی که قصد فروش خرده و جزئی آن را دا ند بسیار مناسب و مقرون به صرفه است تا از این طریق علاوه بر استفاده از شرایط فروش ویژه خیال خود را از بابت نوسانات بازار راحت کرده و نگران بالا و پایین رفتن قیمت در بازار نباشند.

مراحل انجماد میوه خشک

مراحل انجماد میوه خشک

مراحل انجماد میوه خشک به قرار زیر است:

در انجماد اولیه که در فریزر، حمام سرد، یا دستگاه فریز
درایر اتفاق می افتد، رطوبت منجمد به جای ذوب شدن بخار می شود و در نتیجه
شکل ظاهری میوه هم به خوبی حفظ می شود.

در خشک کردن
ثانویه فشار کاهش یافته و حرارت بالا می رود و در نتیجه آب منجمد به روش
تصعید میقیما به بخار تبدیل می شود. این مرحله زمان زیادی لازم دارد تا به
ساختار ماده آسیبی وارد نشود.

در خشک کردن ثانویه رطوبت باقی مانده در میوه هم تبخیر شده و میوه خشک آماده می شود.

از میو هایی که به این روش خشک می شوند، می توان به سیب، زردآلو، موز، انگور سیاه، انگور قرمز، بلک بری، بلوبری، زغال اخته، زیتون سیاه ، زیتون سبز، گیلاس، خربزه، پرتقال، انار، گلابی، آناناس، لیمو، هندوانه، گریپ فروت، هلو، کیوی، انبه، توت فرنگی، تمشک اشاره کرد البته برای خشک کردن طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات از این روش استفاده می شود، چرا که در این مدل علاوه بر حفظ طعم، عطر و شکل طبیعی محصول، ارزش غذاییو ویتامین های موجود در آن هم به طور قابل ملاحظه ای حفظ شده و نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده نیست، علاوه بر این مدت نگهداری این محصولات هم زیاد است که از مزیت های مهم و کاربردی آن محسوب می شود.

میوه خشک انجمادی آماده

میوه خشک انجمادی آماده

میوه خشک انجمادی آماده شده که به روش حذف رطوبت از میوه تازه تهیه می شود، عمر زیادتری نسبت به میوه تازه دارد در حالی که نرمی و تردی نمونه اولیه را هم در خود حفظ کرده است و برای حمل و نقل هم به دلیل سبک بودن مناسب تر است. و از این رو امروزه تجارت جهانی این نوع میوه بین کشور ها هم رونق خوبی دارد و صادرات و واردات آن توسط شرکت های بازرگانی متعددی انجام می شود.

میوه خشک سیب، موز و پرتقال در میان انواع دیگر شناخته شده تر بوده و با توجه به خواصی که دارند بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. البته نمونه های خشک توت فرنگی و کیوی هم به سبب عمر کم نمونه های تازه آن بسیار پر طرفدار بوده و مورد مصرف زیادی دارند.

این نمونه ها برحسب اینکه از کدام میوه تهیه شوند دارای خواص منحصر به فردی هستند. برای مثال کیوی خشک شده برای درمان بسیاری از امراض و بیماری های گوارشی کاربرد دارد که دانستن این نکته برای بسیاری از افرادی که با آن آشنایی ندارند مفید بوده و بر محبوبیت این محصول اضافه می کند.

میوه خشک انجمادی ارزان قیمت

میوه خشک انجمادی ارزان قیمت

میوه های خشک شده به روش انجمادی برای مدت طولانی تری در انبار قابل نگهداری بوده و این زمان در شرایط ایده آل تا دوازده ماه قابل افزایش است که این هم برای تولید کننده و هم فروشندگان بسیار مهم و ضروری است.

این محصولات پی از تولید هم به صورت بسته بندی شده و هم به صورت فله ای به فروش می رسند که در هر دو حالت خریدار به هنگام خرید باید به نکاتی خاصی از جمله کیفیت و رنگ و عطر آن توجه کرده و محصول درجه یک را با شناخت کامل خریداری کند. نمونه های بسته بندی شده. از نظر حجمی تنوع زیادی دارند که مشتریان با توجه به نیاز خود و بودجه ای که برای خرید در نظر گرفته اند می توانند هر کدام از آن ها را خریداری کنند و در این مورد هم توجه به اطلاعات روی بسته بندی از نکات مهم و اساسی در هنگام خرید است تا در نهایت خرید رضایت بخشی انجام شده باشد. 

اگر قصد خرید میوه خشک انجمادی ارزان قیمت را دارید، می توانید خرید آنلاین از فروشگاه های مجازی و سایت های تخصصی فروش این محصول را امتحان کنید. خرید آنلاین به شما این امکان را می دهد که از هر کجای کشور که حضور دارید با مرکز فروش ارتباط برقرار کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن محصول مورد نظر را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت خریداری کنید. در این علاوه بر مزایای ذکر شده شما می توانید در تمام مراحل خرید از راهنمایی کارشناسان فروش و مشاوران سایت هم بهره مند شوید.

مجید زهرایی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ی ما شما را برای خرید انواع میوه خشک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید